Tretmani

Art masaža je miks različitih terapijskih tehnika a doprinosi opuštanju napetosti u mišićima, koje su posledica nepravilnog stava tela, emotivne napetosti ili nedostatka redovne i pravilne fizicke aktivnosti, loših navika u ishrani, sportskih ili drugih povreda i trauma. Osim usluge masaže, nudim i vežbe za korekciju kičme, stava tela i vežbe opuštanja.

Tretman celog tela obuhvata masažu: šaka, ruku, vrata, ramena, leđa, zadnjica, stopala, nogu. Stomak i grudni koš u retkim situacijama, i u slučaju probavnih problema ili eliminacije sala, o čemu je potrebno prethodno porazgovarati sa terapeutom. Parcijalna masaza delova tela, npr. kod ukočenosti, traje 30 min, ali se izvodi tek nakon obavljenog prvog tretmana celog tela. Pored ovog postoje i posebne masaže glave, stopala, gluteusa, nogu, masaže za smanjenje menstrualnih bolova i drugi tipovi refleksnih ili senzibilnih masaža, a informacije o tome na upit preko emaila: artmaserka@gmail.com

Cena za treman celog tela je od 20 EUR satu, u zavisnosti od tipa masaže, a dužina tretmana zavisi od stanja i potreba klijenta, kao i fizičkih predispozicija (visina, težina, stanje trauma).

Ako odvojite 1 – 2h za vrhunsku uslugu u oblasti masaže, osetićete se potpuno rasterećeno i osveženo!

Pored masaže, terapeut vam može na osnovu uvida u vaše stanje mišića, preporučiti lake vežbe za opuštanje, koje će vas podučiti gratis u toku trajanja masaže. Ali ako želite da se za vas dizajniraju vežbe za jačanje mišića stomaka, leđa, ramena, vrata ili nogu, koje traju od 30 min do 1h, dogovorite poseban termin za vežbanje!

 

Ako odvojite po 20 min. vežbanja na dan, bićete novi i podmlađeni, bez bolova!

masaza

Nakon 5 održanih  relax masaza, dobijate jednu masažu GRATIS!

Masažu izvodi terapeut sa preko 20 godina iskustva i izuzetnim rezultima.

NOVO U PONUDI:

Konsultacije oko astrologije, psihološko savetovanje u vezama i odnosima sa ljudima, negativne emocije i mentalne zapise iz prošlosti koji vam onemogućuju da napredujete dalje užzivotu. Zakažite mi sastanak ili se prijavite za masažu pa ćemo se o svemu dogovoriti!

Advertisements

One thought on “Tretmani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s